Szerző Téma: Kings 15/16 irány a rájátszás!  (Megtekintve 18327 alkalommal)

Nem elérhető easternpotato

 • Rookie
 • *
 • Hozzászólások: 20
  • Profil megtekintése
Re:Kings 15/16 irány a rájátszás!
« Válasz #345 Dátum: november 01, 2016, 12:49:01 pm »
hát üdv urak.

az első 3 meccsel gondolom mindenki elégedett volt. pörögtek a lábak, ahogy kell, jó volt látni, hogy koncentrálnak a fiúk hátul.ettől függetlenül azért lehetett látni, hogy rövid a keret.

és gondolom mindenki várta, hogy mikor látjuk újra a tavalyi Kings-t...(@ATL)

engedjetek meg néhány észrevételt a 4 meccs alapján:
Ahhoz képest, hogy mennyi magasemberünk van a keretben, nem vagyunk túl acélosak. WCS eddig semmit sem mutatott, nem is nagyon látni, hogy megtalálja a helyét, Koufos anynira fakezű, hogy nem lehet a kezébe adni a labdát, és.... úgy azt hiszem ennyi.
Ha Cousinsnak nem megy, vagy éppen hülye, akkor meg vagyunk lőve. Mikor látjuk az újoncokat (sérültek, le vagyok maradva?)

Akikkel elégedettek lehetünk (szerintem), az Barnes, Meki, Lawson (szerintem nagyon akar bizonyítani), Temple kényszerposzton, de még mindig nem lehetünk rá mérgesek. Gay nagyon meg akarja keresni a pénzét, talán eddig is ezt kellett volna.

És akkor Cousins:
Nem látom azt, hogy Cousinsal, mint a csapat alapjával bárki is eljutna a playoffig. Hihetetlen tehetség, öröm nézni, amikor jó napja van, de egyszerűen, amit az Atlanta ellen is láthattunk a bicskát nyitja ki a zsebemben. Kapjunk ki, lesz..om, de amikor a cserepad hozza vissza a meccsbe (amiben szenved, szarul játszik, egy percig sem érdemlünk győzelmet) akkor kiírja magát a meccsből, mert idióta, beüt 3 személyit, olyan flegmasággal adja el a labdát, ami senkitől sem fér bele.

Ezt szerintem senki sem hajlandó sokáig nézni, eljött az idő elgondolkodni azon, hogy mit kaphatunk érte (Gay amúgy is lelép, sokat nem fogunk kapni érte). A csapattársak iránti tisztelet sem írja felül a hülyeségeit, a baromságait, a hisztiket--> ez teljesen elfogadhatatlan.
És mondom ezt úgy, hogy Cousins fan vagyok.
Tudom, hogy Howard és az Atlanta ellen általában nem megy neki, de bass..ameg, az ilyen meccsekből elegem van, amikor már 5 perc után látni, a forgatókönyvet, látom hogy nem megy neki, ha valahogy meccsben maradunk, akkor is erőltetni fogja, nem fogják befújni rá azt, amit szeretne, felidegesíti magát, kipontozódik, kész vége.

Elnézést kérek, de egyszerűen ennyire féltem ettől az ATLANTA meccstől.

« Utoljára szerkesztve: november 01, 2016, 12:50:53 pm írta easternpotato »

Nem elérhető Silent Fan

 • Rookie
 • *
 • Hozzászólások: 151
  • Profil megtekintése
Re:Kings 15/16 irány a rájátszás!
« Válasz #346 Dátum: november 01, 2016, 06:09:28 pm »
Cousins-al kapcsolatban mindig az jár a fejemben, hogy ő csak akkor fog megkomolyodni, ha olyan csapatba kerül, ahol van kire felnéznie. Ez egyre nehezebb lesz, ahogy haladunk előre az időben, mert Sacramentoban már ő a Király - tehát (véleményem szerint) neki egy olyan cser tenne jót, ahol pl. egy James mellé kerülne, aki gondolkodás nélkül is, - és minden alappal - le tudná üvölteni a fejét, ha elkezd hisztizni, és ennek a csapat látja kárát.

Ugyanilyen jótékony hatású közösségnek gondolnám a Spurst is, bár nehezen tudom elképzelni, hogy Pop szeretne vele dogozni vesződni, de végülis a nyáron az olimpiai keretben megismerkedhettek... ki tudja?!

...és kb. ennyi! Nem jut eszembe több olyan csapat, ahol be tudnák törni, alázatra tanítani, hogy aztán kijöjjön az igazi tudása, tehetsége, ami számára is a legelőnyösebb lenne...

...de ez csak az én teóriám vele kapcsolatban - lehet, hogy idővel felnő (későn érő típus, az biztos - de szerintem a Sacramentoi környezet nem segít rajta), de véleményem szerint mindkét félnek jót tenne a váltás.

Nem elérhető Uncle Drew

 • Rookie
 • *
 • Hozzászólások: 65
  • Profil megtekintése
  • Real NBA
Re:Kings 15/16 irány a rájátszás!
« Válasz #347 Dátum: február 04, 2017, 09:50:58 am »
30 évvel ezelőtt állított fel a SAC negatív rekordot, erről írtam egy cikket.

http://realnba.blog.hu/2017/02/04/az_nba_tortenetenek_egyik_leggyengebb_negyede

Nem elérhető HegeSac

 • Rookie
 • *
 • Hozzászólások: 52
  • Profil megtekintése
Re:Kings 15/16 irány a rájátszás!
« Válasz #348 Dátum: február 08, 2017, 12:57:55 pm »
A szezonban először nézek fel ide de nem sok mindenről maradtam le ahogy látom. :D
A csapat még mindig botrány. Én most legszívesebben elküldeném Cousinst meg Barnest meg ezeket es hagynam hogy fiatalok jatszanak. Legyen egy botranyos szezonunk a kovetkezo de legalabb eselyt kapna Willie meg a rookie.k. Mekit is nyomatnam normalisabb percidovel. Joerger tudasa nem fog kijonni amig ilyen onfeju Cousinsok vannak a csapatban....