Anthony Randolph

 anthony randolph Név: Anthony Randolph Magasság: 6’10” / 2,08 m
Poszt: erőcsatár Súly: 200 lbs / 91 kg
Csapat: LSU Született: 1988. július 15.
Évfolyam: elsőéves NBA hasonmás: Travis Outlaw
Statisztikák dx-logo espn-logo

Erősségek

A tehetség és a benne rejlő lehetőségek csak úgy virítanak róla. Jó paraméterekkel megáldott, hosszú karú, higanymozgású és nagyon atlétikus játékos. Mindkét csatárposzton bevethető.

Szeret egy-egyezni, amit robbanékonyságának és kiváló labdakezelésének köszönhetően hatékonyan művel. A gyűrű környékén ügyesen fejezi be a betöréseket. Ha éppen nem tornyosulnak előtte óriáscenterek, akkor káprázatos zsákolásokkal. Középtávolról magasan elengedett és precízen célba érő dobásaival keseríti ellenfelei életét. A testi kontaktusoktól nem riad vissza. A védő térfélen sincs szégyenkeznivalója. Mindene megvan, amivel az ellenfelek rémálmát testesítheti meg. Nagyon jó érzéke és adottságai vannak a dobásblokkolásokhoz és a labdaszerzésekhez.

Gyengeségek

Ösztönből játszik, ami nem mindig szerencsés. Néha olyan látszatott kelt, mintha streetball pályán érezné magát. Ész nélkül belerohan kilátástalan helyzetekbe, buta eladott labdái vannak, és olyan dobásokat erőltet, ami nem az ő reszortja lenne. A triplavonalon kívülről nem jelent különösebb veszélyt.

Nagyon fiatal és éretlen. Alkata nem teszi lehetővé számára, hogy kihasználja a benne rejlő potenciált. Ameddig nem pakolnak rá izmot, addig a fizikális játékosok nagyon meg fogják nehezíteni a dolgát. Project. Nagy kérdés hogy készen állhat-e egy ennyire nyers 19 éves fiatal a profi ligára.