Kendall Marshall

Kendall Marshall University of North Carolina 2010 Men's Basketball Chapel Hill, NC Monday, August 23, 2010 Név: Kendall Marshall Magasság: 6’4″ / 1,93 m
Poszt: irányító Súly: 195 lbs / 88 kg
Csapat: North Carolina Született: 09/19/91
Évfolyam: másodéves NBA hasonmás: Eric Snow
Statisztikák dx-logo espn-logo

Erősségek

Magas, jókötésű, klasszikus irányító. Magától értetődő természetességgel koncentrál mindenek felett a csapattársak helyzetbe hozására. Egyszerű, de nagyon hatékony passzokat és látványos leosztásokat egyaránt láthatunk tőle. Felállt védelem ellen és lerohanásoknál is szakavatottan dolgozik. Nagyon önzetlen. Sallangmentes irányítójátékát remek ütemérzéke és sima labdakezelése segíti.

Már most is kedvelt csapattárs, a profik között még inkább az lehet. Nagyon jól lát a pályán. Jó érzékkel tör be a védelem hézagaiba, rutinosan rakja fel ziccereit, pincéreit. Képzett védő, akitől nem könnyű szabadulni.

Gyengeségek

Csak átlagos atléta. Erősen limitált pontszerző képességek (vagy részben tudatosan fogja vissza magát?). Betörésnél szinte mindig a bal keze felé indul. Csinos tempódobása ritkán talál célba. Büntetőzés. Inkább megbízható, a többiek keze alá dolgozó segéderő, mint húzóember.