Noah Vonleh

 NoahVonleh Név: Noah Vonleh Magasság: 6’10” / 2,08 m
Poszt: erőcsatár Súly: 240 lbs / 109 kg
Csapat: Indiana Született: 08/24/95
Évfolyam: elsőéves NBA hasonmás: PJ Brown
Statisztikák dx-logo espn-logo

Erősségek

Az idei draft legfiatalabbja. Ha indián lenne, feltehetően a Hosszúpuska vagy a Fürge Bivaly névre hallgatna. Sokoldalú, kiegyensúlyozott, hajtós magasember. Termetéhez képest mozgékony, aktivitása rengeteg büntetőt eredményez. Nem nagyon hátrál meg senkitől, addig gyömöszöli ellenfelét mindkét oldalon, míg számára a legelőnyösebb pozíciót meg nem szerzi. Tehetsége ügyes félhorgokban és lepörgésekben is megmutatkozik. Kimagaslóan pattanózik. Remekül véd magasembereket. Termete, ereje, képzettsége, elszántsága és sebessége egyaránt megvan ahhoz, hogy mindkét téren a profik között is az elitbe kerüljön. Édesanyja csak a karja megszülésével vagy fél órát vajúdhatott – ennek köszönheti, hogy gyakran fel se kell ugrania, hogy letépjen egy pattanót vagy sapkázzon.

Bár az alacsony kísérletszám becsapós lehet, magasembertől soha nem látott százalékkal értékesített két meccsenkénti egy hárompontosa mellett nehéz elmenni szó nélkül – ha bebizonyítja, hogy a tripla konstans fegyvere arzenáljának, akkor az idei draft egyik legnagyobb kincse lehet. Szép dobómozdulata és tisztes büntetőzése javítja ennek esélyét.

Gyengeségek

Nem könnyű belekötni a játékába. Vagy a szeme, vagy a keze kissé lassú a játékhoz, forintos passzokat is képtelen elkapni. Eladott labdáitól a szurkolók sokszor fogják arcukat a kezeikbe temetni.

Nem túl robbanékony. Csak átlagos súlypontemelkedés. Palánk alatti játéka csiszolásra szorul. Fault problémák.