Terrence Jones

The UK volleyball team defeated UofL in a match that went five games on Wednesday, September 1, 2010, in Memorial Coliseum in Lexington, Ky. Photo by Chet White Név: Terrence Jones Magasság: 6’9″ / 2,06 m
Poszt: kiscsatár/erőcsatár Súly: 252 lbs / 114 kg
Csapat: Kentucky Született: 01/09/92
Évfolyam: másodéves NBA hasonmás: Lamar Odom (passzok helyett blokkokkal)
Statisztikák dx-logo espn-logo

Erősségek

Atletikus hibridcsatár (bár inkább négyes lehet belőle az NBA-ben). Erőcsatárra jellemző felépítés, kiscsatár szintű első lépés és robbanékonyság. Agresszív, dinamikus védő, egy az egyben nehéz megverni. Pattanózásban is használható. Jó ütemérzéke és hosszú karjai szolid dobásblokkolónak predesztinálják.

Van tehetsége a pontszerzéshez. Kintről indulva és a palánk alatt is feltalálja magát. Tempójának hatótávolsága nem áll meg a triplavonalnál. Ha lendületben van, szabályos eszközökkel lehetetlen megállítani, mindig kész elkápráztatni a szurkolókat egy-egy látványos zsákolással.

Gyengeségek

Olykor nehezen kezelhetőnek tűnik, lehetnek magatartásbeli gondok vele. Tempódobása iskolázásra szorul. Egyenetlenül teljesít.

Labdakezelése, betörései egyoldalúan “balosak”. Büntetőzés. Pontatlanul triplázik. Kosárlabda IQ-ja megkérdőjelezhető, hajlamos meggondolatlanul dönteni a pályán.