Tony Wroten

 tony-wroten-hd Név: Tony Wroten Magasság: 6’5″ / 1,96 m
Poszt: irányító Súly: 205 lbs / 93 kg
Csapat: Washington Született: 04/14/93
Évfolyam: elsőéves NBA hasonmás: Devin Harris
Statisztikák dx-logo espn-logo

Erősségek

Nem a megszokott irányító termettel rendelkezik, posztjánál jóval magasabb és erősebb. Gyors ütem és irányváltásokkal a legtapadósabb védőt is lerázza. Szívesen és jól cselez. Ezeket a képességeit és adottságait használva sokat támadja a gyűrűt. Elképesztően ismeri fel csapattársai mozgásából, hogy miként lehetne a legkönnyebben pontot szerezni – ugyanakkor mintha védőként is egy lépéssel mindenki előtt lenne, gyakran csen el könnyelmű passzokat. Trükkös, cirkuszba illő kosarakat szerez a gyűrű körül, olykor faulttal sem lehet megállítani. Jó érzékkel robban rá a támadólepattanókra.

Gyengeségek

Semmi veszélyt nem jelent a triplavonalon túlról. Büntetőzése nemcsak gyengécske, de el is tudja bizonytalanítani. Olykor túl sokat szeretne, kapkod.

Teljesítménye nagyon hullámzó: bármikor képes egy csinos crossover után egy óriási rigót dobni triplából vagy egy látványos passz után a következő támadásnál leszegett fejjel belerohanni a védőbe.
Féloldalas, szinte csak a bal kezét használja és mindig balra indul. Rengeteg eladott labda. Ha nem kreál magának minél előbb egy csinos tempódobást, nem biztos, hogy megmarad az NBA-ben.